Eladó lakások

Eladó lakások

Budapest az Ön második otthonának, vagy ingatlanbefektetésének tökéletes helyszíne: gombamód nőnek ki az új építésű házak, lakóparkok egymás után a földből, a budapesti belváros nagypolgári lakásai pedig egyre népszerűbbek. A budai oldal kertes családi házai iránt szintén nagy az érdeklődés, Budapest agglomerációja is számos ingatlanbefektetőt vonz.

Új építésű lakóingatlanok, felújított lakások, családi házak – ezek mind szerepelnek gondosan kiválasztott, hozzáértő szakmai partnereink ajánlatai közt. A magyarországi jogrendszer nem támaszt különösebb akadályt a külföldi magánszemélyek és cégek ingatlanszerzése elé, így az ingatlanvásárlás Budapesten, Európa egyik legszebb fővárosában könnyebb, mint valaha!

Ha Ön a nyüzsgő városi élet központjában szeretne ingatlant vásárolni, a pesti oldalon való keresést javasoljuk; Buda sokkal nyugodtabb és természetesebb környék, így a gyerekkel, kutyával beköltözőknek a budai oldal ingatlankínálatát javasoljuk – szerencsés esetben gyönyörű panorámában gyönyörködhet, kedvező árakon.

A Budapest Tourist Info kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti ingatlanközvetítő vállalatokkal áll szoros együttműködésben.