Budapest városnézés Parlament látogatással
LiveGuide

Budapest városnézés Parlament látogatással

Áttekintés

Csatlakozzon Grand City Tourunkhoz és tekintse meg Budapest legfontosabb látnivalóit. Élvezze a panorámát a budai hegyekről és tekintse meg a pesti oldal főbb nevezetességeit. Végül tekintse meg a Parlament belsejét egy profi, helyi idegenvezetővel.
A túra leírása

A túrát a Cityrama irodájából indítjuk (cím: 1054 Budapest, Báthory utca 19). Először felmegyünk a Margit hídra, és áthajtunk Budára. Megállunk a Várnegyedben és egy rövid séta során bemutatjuk a környék főbb látnivalóit. Elsétálunk a Mátyás-templomhoz és a Halászbástyához (ahonnan gyönyörködhetünk a gyönyörű panorámában). Ezután az Erzsébet hídon át Pestre visszük, és bemutatjuk a híres Központi Vásárcsarnokot, majd Európa legnagyobb zsinagógáját és a Városligetet. Elhaladunk Európa legnagyobb termálfürdője és a Fővárosi Állatkert mellett, majd megállunk a Hősök terén (a leghíresebb magyar királyok és hercegek szobraival). Ezután az Andrássy úton megyünk Pest belvárosába, az Operaház és a Szent István-bazilika mellett. Ezután ismét leszállunk a buszról, és megtekintjük a lenyűgöző neogótikus Parlamentházat (tárlatvezetéssel). A túra során rövid áttekintést nyújtunk a magyar történelem elmúlt 1000 évéről.
A túra a városközpontban ér véget.

Fontos információ

Az EU-s és nem uniós állampolgárok parlamenti belépési díjai miatt eltérő árakat alkalmazunk az EU-s és nem uniós állampolgárok számára. Kérjük, ügyeljen a megfelelő ár kiválasztására. A Parlament belső látogatása csak útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehetséges. Parlament látogatás lemondása: 12 EUR / fő

Találkozási hely

CITYRAMA Iroda, Budapest, 1054, Báthory utca 19 (lásd a térképet) 9.45-kor

Elérhetőség

Angol: naponta (kivéve hétfőn) 10:00-kor

Német: csütörtök és szombat 10:00

Spanyol: szerda, péntek és vasárnap 10:00

Időtartam

4,5 óra

Beleértve

     Profi idegenvezető
     Légkondicionált jármű
     Belépődíj a Parlamentbe

Nem tartalmazza

     Szállodai transzfer
     Egyéb belépődíjak

Árak:

Felnőtt – EU-polgár: 19.500 Ft
Felnőtt – nem uniós állampolgár: 27.500 Ft

A 12 év alatti gyermekek 50% kedvezményt kapnak


Rendelését kérjük küldje meg részünkre a budapesttouristinfo@gmail.com e-mail címre.