Sétahajózás a Fertő tavon

Sétahajózás a Fertő tavon

Fertő-tavi Hajózási Kft.

A Fertő-tavi Hajózási Kft. sétahajó járatokat működtet a különleges szépségű Fertő-tavon. A Burgenland hajó 120 fő szállítására alkalmas. Az alsó fedett szinten kényelmes ülőhelyek találhatók, a vendégek ellátásáról a szintén itt található büfé személyzete gondoskodik. A kirándulás alatt a Fertő-tó magyar területének jellegzetességeivel ismerkednek a kirándulók. Lehetőség van az ausztriai területen lévő sétahajózásra is, előzetes egyeztetés után. Mivel a tavat biciklis út is körbeveszi, ezért a sétahajózást össze lehet kötni egy kellemes biciklitúrával.

A Gabi hajó 20 fő szállítására alkalmas, kisebb csoportok sétahajózására szolgál, és igény szerint Fertőrákos, Mörbisch, Illmicz járatként is működik. A kikötő és a hajók egyaránt akadálymentesítettek.

A hajók március 15-től október 31-ig naponta 9.00-18.00 óra között indulnak a Fertőrákosi kikötőből.

9421 Fertőrákos, Hajókikötő 1.
Tel.: (+36 99) 355 165 (március 15-től november 15-ig); (+36 99) 78 78 68 (november 15-től március 15-ig); +36 30 541 3814 (egész évben)
E-mail: fertohajo@gmail.com
Web: www.fertohajo.hu

Drescher Line Hajózási Társaság

A Drescher Line több évtizede szervezi megbízható és népszerű szolgáltatásait és programjait a magyarországi, fertőrákosi kikötőből is: átkelést és a sétahajó utakat a Fertő-tó összes kikötőjébe a magyar szakaszon és az ausztriai oldalon.

A Fertő tó sokféleképpen megismerhető, de különösen változatos hajós kirándulásokkal, amelyek a természet szépségeit a szórakozással kötik össze. A mulatságok, az ínyencutak, a pusztatúrák, a ruszti élményutak kiváló szórakozást nyújtanak, felejthetetlenné téve a hajós kirándulásokat.

A Drescher Line hajói a menetrendszerű kompközlekedésen felül egyéb szolgáltatásokat is nyújtanak: sétahajózásokat, hajós programokat, kirándulásokat. A hajók alkalmasak a kerékpárszállításra is, mellyel lehetőség nyílik a Fertő tó körüli kerékpáros túrák sétahajózással való kombinálására is.

9021 Fertőrákos - Kikötő
Tel./Fax: (+36 99) 355-361
Mobil: +43 664 3040 617
E-mail: dreschertouristik@gmail.com
Web: www.fertotavihajoutak.hu