Erdei Étterem és Vendégház

Erdei Étterem és Vendégház

8200 Veszprém, Kittenberger K. u. 12.

Az Erdei Vendégház a városunk egyik legszebb részén a Veszprémi Állatkert hátsó bejárata és a hozzá tartozó Szafari park között terül el. A Balatonon és a Bakonyon kívül, a Séd-völgy kiránduló helyei és a hozzá tartozó műemlékek is várják Vendégeinket. Az utóbbi kirándulóhely a nagy volumenű "Kolostorok és kertek" beruházás keretein belül is kiemelt szerepet kapott.

Öko-szálláshelyünk elsősorban családok és természetkedvelők célállomása és kiindulópontja, de városunkat megismerni, kirándulni vágyó párok számára is ideális vendéglátóhely mindenkit kielégítő szolgáltatásokkal.

A vadregényes természeti környezetben található, patinás vendéglátóhelyet a hozzánklátogatók a veszprémi Kiskőrösi utcából gépkocsival közelíthetik meg, vagy az állatkerten keresztül annak nyitva tartási ideje alatt érhetik el.

Vendégházunk jól felszerelt, kiemelt figyelemmel tisztán tartott szobái kényelmes és otthonos elhelyezést biztosítanak akár egy fő számára, akár több család együttes elhelyezése esetén is.

Éttermünk és kerthelységünk  tökéletes helyszíne lehet családi ünnepségeknek, kisebb esküvőknek (kb.Nyári időszakban 100-120 fős, őszi és téli időszakban 60 fős), baráti találkozóknak és céges összejöveteleknek.