Fehérló Pub & Steakhouse

Fehérló Pub & Steakhouse

8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 7.
06-84/310-274

Az impozáns, egész évben nyitva tartó éttermünkben igazi Vadnyugati hangulattal fogadjuk vendégeinket reggel 9 óra és este 24 óra között.

Ételeinket kizárólag a legfrissebb és legjobb minőségű ha lehet Magyar alapanyagokból készítjük amelyet saját magunk szerzünk be közvetlenül a termelőktől így tudjuk garantálni Vendégeinknek a legkedvezőbb ár/érték arányt és minőséget. Étlapunkon számos klasszikus és közkedvelt étel megtalálható a korunk igényeinek megfelelően újraértelmezve emellett természetesen gondoltunk azon vendégeinkre is, akik inkább az általuk megszokott nemzetközi konyhát részesítik előnyben.
Steakjeink lávakövön és rostlapon készülnek, melyek között megtalálhatóak a hal, vad, szárnyas, sertés, marhahúsból készült és vegetáriánus ételek, saláták is. Vállaljuk egyedi rendezvényekre, társas összejövetelekre a Vendégek igényeihez speciális, egyedi étrendek összeállítását.

Ételeink mellé elengedhetetlen a megfelelő ital-kísérő melynek szakszerű választásában munkatársaink készséggel bevezetést nyújtanak az érdeklődőknek.

Házias ízekkel, bőséges adagokkal szeretettel várjuk régi és leendő új vendégeinket!