Kecskeméti Fürdő

Kecskeméti Fürdő

6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.

2011. december 22-én nyitotta meg kapuit az új Kecskeméti Fürdő. A 2800 négyzetméter fedett vízfelülettel rendelkező wellness fürdő az ország egyik legrangosabb versenyuszodáját is magában foglalja.

A szabadidő és versenysport kedvelői a 10 pályás 50x25 méteres uszoda mellett igénybe vehetik a 25x16 méteres bemelegítő és a 30 fő egyidejű úszásoktatására alkalmas tanmedencét.

Az élményfürdő karibi hangulatot idéző medence terében két élmény-, hullám- és kalandmedence, mászó fal és sodrófolyosó, pancsoló, relaxációs tér, pelenkázó és szoptató rész a családok számára nyújt kikapcsolódás. Az új fürdőben két 12 méterről induló csúszdát az épülettől független lépcsőtoronyból lehet megközelíteni.

gyógyászati részlegben 6 db masszázs helyiség, 3 db iszap kezelő és 1 db tangentoros kezelő helyiség (2 káddal) található önálló vetkőző előtérrel és zuhanyfülkével. A szolgáltatások köre szolárium helyiséggel és orvosi tanácsadóval egészül ki. A gyógyászati részlegben elhelyezkedő watsu-medence a keleti terápiás kezelés mellett egyéb gyógyászati kezelésekre ad lehetőséget, valamint csoportok részére szeparált medencetérként is működhet. A belső gyógymedencéhez kiúszóval elérhető kültéri gyógymedence csatlakozik.

A Szauna Világ centrálisan szervezett belső terének középpontjában egy jacuzzi medence áll, pihenőteréhez drinkbár pult kapcsolódik. Belső területén két finn, egy-egy aroma és infra szauna, gőzkabin és jégkamra létesült. A kültéri szauna-világot egy földrézsű által övezet, szélvédett intim átriumban elhelyezett, két szaunát tartalmazó épület és egy nyitott jacuzzi medence alkotja.

Gyermekmegőrzőnkben szakavatott nevelők vigyáznak a kiskorú gyermekekre, amíg a szülők a létesítmény egyéb szolgáltatásait vehetik igénybe.