Három Gúnár Étterem

Három Gúnár Étterem

6000 Kecskemét, Batthyány u. 1-7.
(+36)76-481-253

Kecskeméten elsőként Hotelstars Union minősítést kapott a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház!

A városközponti szálloda, a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház**** Hotelstars minősítési kérelmének elbírálása 2011. június 23-án befejeződött. A Bíráló Bizottság a szálloda pályázatát sikeresnek nyilvánította és a ” 4* ” kategóriába sorolta. Ennek megfelelően a szálloda a kategóriának megfelelő Minősítő védjegy használatára jogosult a következő négy évben.

A Hotelstars Union 2009 decemberében indult, Ausztria, Csehország, Magyarország, Németország, Svájc és Svédország szállodaszövetségeinek alapításában. A minősítés elnyerése a vendégek számára azt tükrözi, hogy a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház **** szolgáltatásaiban és minőségében bátran megbízhatnak, s annak színvonala megegyezik az európai négycsillagos normákkal.

Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a megújult Hotel Három Gúnár és Rendezvényház egész évben várja vendégeit! Az 1988 óta működő kedvelt szálloda felújítási, bővítési, korszerűsítési munkálatainak befejezése után 2010. december közepétől teljes kapacitással várjuk régi és új vendégeinket!

Új wellness szolgáltatásokkal bővülő szállodánk ideális elhelyezést nyújt üzleti utazók, kirándulók, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára. Egy épületben tudjuk továbbképzések, tréningek helyszínét biztosítani kikapcsolódási lehetőségekkel, színes ajánlattal várjuk családi és vállalati rendezvények lebonyolítóit!

Kecskemét a régió kulturális központjaként pezsgő élettel fogadja a vendégeket, de városunk a kiindulópontja az Alföld iránt érdeklődő turisták számára is, akik gépkocsival, lóháton vagy akár kerékpárral ismerkedhetnek a környék egyedülálló természeti szépségeivel, növény-és állatvilágával.