Hortobágy Club Hotel**** Étterem

Hortobágy Club Hotel**** Étterem

4071 Hortobágy - Máta
+36-52-369-027

Magyarország első nemzeti parkja, a Hortobágyi Nemzeti Park szívében található a Hortobágy Club Hotel. A főépület 54 kétágyas szobával és 4 lakosztállyal (fürdőszobával, minibárral, telefonnal, TV készülékkel ellátva) várja vendégeit. A szállodát 18, kétszintes, egyedi elrendezésű, minden igényt kielégítő ház veszi körül. A házak kiválóan alkalmasak családi, baráti társaságok számára.

A hortobágyi hotel két étteremmel rendelkezik, a nagyobb, Hajdú–teremmel és a kisebb, Magyaros Étteremmel. A hotel két étterméhez terasz tartozik, ahonnan kellemes nyári estéken a naplemente festményre kívánkozó képe tárul elénk. A hortobágyi hotel vendéglátó egységei közé tartozik még a Drinkbár.

A hortobágyi hotel az egyéni - és csoportos vendégek fogadása mellett lehetőséget nyújt konferenciák, vállalati rendezvények, tréningek lebonyolítására is. A hortobágyi hotel Hajdú–terme maximum 250 főig fogad be vendégeket, de kisebb, 15–20 fős szekció termeket is tudnak biztosítani.

A hortobágyi hotel épületegyüttese harmonikusan illeszkedik a tájba. Az impozáns hotel a Hortobágy folyó partján, Hortobágy községtől nem messze helyezkedik el. Debrecen felől érkezve a 33-as főúton a Kilenclyukú-híd után jobbra, Budapest irányából a 33-as főúton a Kilenclyukú-híd előtt balra található szervízúton érhetjük el a hotelt, távol minden zajtól. A hortobágyi hotelbe érkező vendég egy külön világba, a pihenés, az aktív kikapcsolódás és a kulturált szórakozás világába lép be.