Western Étterem

Western Étterem

3300 Eger, Nagyváradi út 2.
+36 (36) 414772

A Western Étterem Egerben családias környezettel, választékos étlappal, kedvező árakkal és parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit! Vállaljuk rendezvények lebonyolítását külső helyszíneken. Szervezünk pincelátogatást vacsorával és borkóstolóval egybekötve.

Rendszerváltás, Magyarország. Semmi akadálya nincs többé, hogy hazánkban is teret nyerjen végre, minden hivatalos rosszallás nélkül, a vadnyugati romantika, s ennek jegyében országszerte sorra nyílnak a western-stílusú és berendezésű éttermek, köztük Eger lajosvárosi részének a legnépszerűbb helye is.

Az egri Western étterem elismertségét mi sem mutatja jobban, mint hogy a mára – amúgy is kiterjedt vendégköre mellett – a környék panzióinak bizalmát is elnyerve az ott megszállók étkeztetéséből is kiveszi a részét.

És hogy milyen finomságokkal várja a hely a történelmi egyedülállóan szép fekvésű város turistáit (na meg persze a helybélieket is)? Vadnyugati berendezése ellenére az egri Western étterem részben megmaradt a magyar konyhánál, mindezek mellett pedig a nemzetközi konyha olyan finomságaiból alakította ki kínálatát, mint például a cipóban felszolgált francia hagymaleves, a roston sült szárnyasok különféle mártásokkal és saláták tálalt változatai, de említhetnénk az igencsak kelendő, tejszínes-kapros, csirkemájas legényfogó levest is.

A falakon csupa marhatereléssel és rodeózással foglalatoskodó cowboy látható, a Western étterem zsúfolt asztalait elnézve mégsem mondhatjuk, hogy a vendégeket is lasszóval kellene befogniuk...