Barabás Étterem

Barabás Étterem

4024 Debrecen, Vár u.11.
52/502-230

A Barabás Étterem nevéhez hosszú évek óta számos hagyományteremtő esemény és rendezvény kapcsolódik. Debrecenben mára elmaradhatatlan programmá vált a Pulykanapok, a Töltött Ételek Hétvégéje, a Márton nap és a Kis Riói Karnevál, de hónapról-hónapra nagy sikere van a Vacsoraszínháznak, a Borvacsorának vagy a Francia Estnek is. A Barabás Étterem elismerések tucatjával büszkélkedhet a kultúráért, a hagyományok és a gasztronómiai különlegességek népszerűsítéséért végzett munkájáért.

Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradicionális magyar konyha fenséges ízvilágának megőrzése, a kiváló minőségű magyar borok népszerűsítése és a minőségi, igényes kiszolgálás mellett mindig van helye az új ötleteknek.

A tradíciók megtartásán túl a megújulás jegyében mostantól a húsimádók mellett a zöldségimádók is páratlan étlapból választhatnak. Az új irányvonal a vegetáriánus, vegán és a speciális étrend, amely gondol a lisztérzékenyek és a cukorbetegek igényeire is. A különleges ízharmónia a séf kreativitása mellett az alapanyagokat is dicséri. Minden hozzávaló gondosan megválogatva a legjobb termelőktől érkezik: a húsleves házityúkból készül, a kecskesajt kézműves remek, a paradicsom bio.

A Barabás Étteremben mindig a vendégek igénye az első, ezért ötvözzük a régit a legújabbal. Séfünk kulináris és gasztronómiai versenyeken a legújabb trendeket sajátítja el, ezt ötvözi a hagyományos ízekkel, miközben új, meghökkentő ötleteivel az étkezési kultúra legújabb trendjeit is meghonosítja.