Mozaik Art Galéria

Mozaik Art Galéria

8243 Balatonakali, Hóvirág u. 57

A Mozaik Art Galéria folyamatosan bővülő kínálatával 1994 óta van jelen a kortárs magyar műkereskedelemben. Kiállításainkat az ország több pontján, közel ötven hazai alkotó munkáiból rendezzük meg.
Balatonakaliban működő, nyaranta nyitva tartó galériánk, minden évben neves alkotók kiállításaival illeszkedik a balatoni kultúrális programokhoz.

Nyitva tartás:
- május 1-től július 1-ig előzetes bejelentkezés után tetszőleges időpontban
- június 1-től augusztus 20-ig minden nap 17-21 óráig,
- augusztus 21-től szeptember 30-ig előzetes bejelentkezés után tetszőleges
Látogatási igénye bejelentése után a nap bármely időpontjában tudjuk fogadni Önt. Jelentkezzen be (06-30/9464-673) és látogasson el hozzánk (Balatonakali Vasút tér 4.)!

A Mozaik Art Galéria bemutatja Blaskovics Attila festőművész alkotásait!
Blaskovics Attila a 90-es évek elején jelent meg galériánk kínálatában, nagy műgonddal elkészített, főként lovas, illetve vadász témájú alkotásaival. 2002-ben a balatoni galériánkban megrendezett, „A ló-kortárs festőművészek szemével" című tematikus tárlatunkon ő volt a legnépszerűbb kiállító.
2005-ben illetve 2009-ben Balatonakaliban rendeztünk a művész képeiből nagyszabású önálló kiállításokat, szintén nagy sikerrel.
2009 novemberében a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központ adott otthont a művész friss alkotásainak. 2008-tól a dublini Gallery Zozimus is komoly érdeklődést mutat Blaskovics Attila művei iránt.
Őszintén ajánlom a művész zseniális, realista alkotásait mindazon műkedvelő lóbarátoknak, valamint a vadász témák szerelmeseinek, akik nem érik be egy poszterrel vagy fotóval.