Márkákat lehet tesztelni nyár elején a Hungexpón
2019. ápr. 03.

Budapest, 2019. március 28.

A webshopok elképesztő gyorsaságú térhódítása kényelmesebbé és gyorsabbá tette a vásárlást- legyen szó ruhaneműről, élelmiszerről vagy szolgáltatásról. Egyetlen hátulütője azért biztosan akad: a megvásárolni kívánt termékeket sem felpróbálni, sem kipróbálni nem tudjuk, ezért gyakran torkollik csalódásba a vételezés. Az ilyen félrenyúlásokról készült képekkel roskadásig van az internet, és amíg párszáz forintos tételről van szó, addig kifejezetten mulatságos, de ha több tíz-akár százezer forintos vásárlás fullad kudarcba, az nagyobb fejtörést és bosszúságot is okozhat.

Az online vásárlás egyszerű és gyors lehetőség, amivel sorban állás nélkül, parkolási és benzin költségeket megspórolva, gyakran szélesebb kínálatból válogathatunk a webshopok kínálataiból. A valóságban viszont mindannyian találkoztunk már olyan termékkel, amely reklámja a legkevésbé sem fedte a valóságot, vagy olyan termékfotóval, amely sokkal mutatósabb árut kínált, mint ami a rendelést követően megérkezett.

A problémára Czagány Alexandra álmodott meg egy lehetséges megoldást, ami nem csak a termékek kipróbálását, de a legkülönbözőbb szolgáltatások tesztelését is lehetővé teszi. Idén másodszor rendezik meg a BRAND TESTER márkatesztelő rendezvényt, ami az egész családnak jó lehetőség a hasznosan eltöltött közös időre.

A tavalyi esemény nyolcezer látogatónak adott lehetőséget a különböző reklámokból ismert termékek és szolgáltatások tesztelésére. A programok szórakoztatóan mutatják be a tudatos vásárlás fortélyait, egésznapos élményt nyújtva az érdeklődő családoknak. Idén már tizenötezer márkatesztelőt várnak a Hungexpóra június negyedik hétvégéjén.

További információ>>