Arcplasztika

Arcplasztika

Az ember évezredek óta kutatja az örök fiatalság titkát, ám ezidáig senkinek sem sikerült megtalálnia. Szinte mindenből kevertek már krémet, a legfurcsább dolgokból készítettek pakolást, ám semmilyen varázsszer nem tudta megállítani az öregedés folyamatát. Örök problémát okoznak a szem körüli szarkalábak, a homlokráncok, a megereszkedett bőr, az ennek következtében kialakult toka és a ráncos nyak.

Mit lehet tenni, ha az évek multával elveszti az arcbőr a feszességét, hogyan kezelhető a napfénytől és a széltől kiszáradt foltos bőr? Bár ma még nem térképezte fel a tudomány teljesen az öregedés szellemi és fizikai folyamatát, de az biztos, hogy a bőr alatti zsírszövetek és az izomzat sorvadása, a szövetek víztartalmának csökkenése, valamint a bőr rugalmas rostjainak megváltozása, mind-mind közrejátszik az öregedési folyamat jól észrevehető jeleinek megjelenésében.

A rohamtempóban fejlődő arcplasztikai sebészet megoldást kínál a felmerült gondokra, a természetes- és az új, bőrbarát szintetikus anyagoknak, valamint a rendkívül kifinomult műtéti technikáknak köszönhetően kitűnő eredményeket érnek el a specialisták az arc ránctalanításában, az ajakplasztikában (ajakvastagítás, szájfeltöltés), a ráncfeltöltésben, az arcfiatalításban, a szemhéjplasztikában valamint a szemöldök- és bajusz pótlásban is.

Az arcplasztikai sebészetnek két fő irányvonala ismert, egyik, amikor az öregedő arcot igyekeznek különböző műtéti- vagy egyéb eljárásokkal megfiatalítani, a másik terület az úgynevezett személyiségformáló beavatkozásoké, ilyenkor az arc karakterén változtatnak a plasztikai sebészek.

Az arcplasztikai sebészet nem csak finom kezet igényel a specialistától, de szükséges a paciens karaktervonásainak tökéletes felismerése, jellegzetességeinek hangsúlyozása, csak így lehet a fiatalító arcműtét eredménye a karaktervonásokat megőrző, megfiatalított arc. A plasztikai sebész minden műtéti- vagy egyéb más beavatkozás előtt konzultál a pacienssel, tájékoztató beszélgetés keretében igyekszik felhívni a műtétet kérő személy figyelmét a realitásokra, megbeszélik, valóban elérhető-e a kívánt eredmény.

Ha mindez megtörtént, sor kerül az egészségi állapot felmérésére, laboratóriumi vizsgálatokra, majd a plasztikai sebész ismerteti az elvégzendő műtét részleteit, valamint az esetlegesen felmerülő szövődmények veszélyeire is felhívja a figyelmet. Az arcplasztikai beavatkozás történhet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban is.

Kapcsolódó tartalmak

A Budapest Tourist Info kizárólag a legjobb, minőségi szolgáltatást nyújtó budapesti plasztikai sebészetekkel áll szoros együttműködésben.

Az Ön teljeskörű kiszolgálása érdekében kérjük küldje meg részünkre pontos igényeit, mely alapján mi megküldjük az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat.

Az elérhető szolgáltatásokról, árairól és feltételeiről 24 órán belül megküldjük válaszunkat Önnek.

E-mail: budapesttouristinfo@gmail.com