Helvetic Clinics Budapest: "Te különleges vagy... a legjobbat érdemled!"

Helvetic Clinics Budapest: "Te különleges vagy... a legjobbat érdemled!"

 

Budapest Európa egyik legszebb városa, köszönhetően ezer éves történelemének, kultúrájának és az építészetének, amely túlélte mindkét világháborút. Miért ne tekintené meg a külföldről érkező ezt a gyönyörű fővárost, ha amúgy is úgy döntött, hogy Budapestet választja fogászati ellátásának uticéljául. 

A Helvetic Clinics Budapest biztosítja az külföldi páciensei számára a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást, ellentétben a személytelen "gyári fogászatokkal", amelyekkel a fogászati turizmus során egyébként gyakran találkozhatunk. Garantáljuk, hogy a kezeléseket a legjobb helyi szakértők végzik, a legújabb technológiákat felhasználva, és a legszigorúbb szabályoknak megfelelve, amelyek messze túlmutatnak a Svájcban meghonosított követelményrendszer szabályain.

A Helvetic Clinics klinikák garantálják a legmagasabb színvonalú fogászati ellátást megfizethető  áron, amellyel  50-70%- ot is megtakaríthatnak egyes fogászati kezeléseik során az ide érkezők az otthoni versenytársakhoz képes.

Külföldi pácienseink számára a Helvetic Clinics fogászati klinikák választása a következő előnyökkel jár:

  • 50-70% -kal olcsóbb, mint a helyi árak
  • Más fogászati klinikákhoz képest egyedülálló garanciák
  • Egy sor szigorú magatartási szabály a svájci szabványok szerint
  • Modern klinikák a legmodernebb technológiával
  • Kifogástalan minőségű fogászati ellátás
  • Idegen nyelvű tolmácsok és szakértők
  • Ingyen konzultáció
  • Ingyenes transzfer a repülőtér és a város között
  • Első repülőjegy visszatérítése*
  • Ingyenes első szállodai éjszaka

Mi a Helvetic Clinicsnél tudjuk, hogy az idő korlátozottan áll rendelkezésre, amikor az ember külföldre utazik fogászati kezelésre, éppen ezért a budapesti klinikánk egyike azon kevés fogászati klinikának, akik házon belüli 3D scannerrel rendelkeznek. 

A protézisek, hidak és koronák az Artiflex által, Magyarország legjobb fogászati laborjában készülnek, amely kevesebb, mint öt percre található a klinikától.

Nincs más klinika, aki olyan garanciákat nyújt külföldi pácienseinek, mint a mi. Garantálunk nem csak minden javítási és helyreállító munkát, hanem visszatérítjük a repülőjegyet is (180 € összegig), és szállodai elhelyezés költségeit is álljuk egyik partner szállodánkban.

Magyarországi klinikánk ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

* Amennyiben a fogászati ellátás költsége meghaladja 1800 €-ot, és az adott fogászati kezelési programot még az ingyenes első konzultációt követő 6 hónapon belül megkezdik, akkor Klinikánk visszatéríti az eredeti repülőjegy árát maximum 180 € összegig.

Kezelések (angol nyelven):