Magyar Ízek Őszi Vására

Program helyszíne: 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.
Program időpontja: 2018-11-17 - 2018-11-17

Fókuszban a hal: a Magyar Ízek Őszi Vására ezúttal is finom falatokkal vár
 
Finom halakkal, hamisítatlan vásári hangulattal és családi programokkal vár mindenkit a Magyar Ízek Őszi Vására és Halbazár 2018. november 17-én, a Várkert Bazárban. Ingyenes belépéssel és számos élménnyel várja az ínyenceket a rendezvény, amely immár 16. alkalommal köszöntheti vendégeit. A középpontban ezúttal – már a karácsonyra hangolódva – az édesvízi halak állnak.

A Magyar Ízek Vására azzal a törekvéssel jött létre, hogy előtérbe helyezze a hazai termékeket és kistermelőket: ennek megfelelően a Halbazárban 50 kistermelő több mint 1000 terméke jelenik meg a Várkert Bazárban. A halak mellett természetesen a vásár egyéb kézműves finomságokkal és nedűkkel is szolgál: a tejtermékek, sajtok, fűszerek, zöldségkrémek, gombakészítmények, lekvárok, édességek, szörpök, kávé-, bor-, sör- és pálinkakülönlegességek egész sora vonul fel a forgatagban. Az itt található alapanyagokra építve látványfőzés és kóstoló is várja a vendégeket, valamint lehetőség lesz ingyenes dietetikai tanácsadás igénybevételére is. A Magyar Ízek Őszi Vásárán a legkisebbek is remekül szórakozhatnak: gólyalábasok, bábszínház, kézműves foglalkozások és halas játszóház várja őket a Várkert Bazárban.

A Magyar Ízek Őszi Vására és Halbazár 2018. november 17-én délelőtt 10 és este 8 óra között várja a látogatóit a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában. A belépés és a kiegészítő programokon való részvétel ingyenes!

További részletek a rendezvény Facebook eseményében